jeudi, juin 06, 2019

06.06.19, συνεισφορά 23, προσγείωση, DDay, γερμανία, πρωσία, ρωσία, ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες, Αγγλία, γαλλία δημοκρατία, 75η επέτειος

Blog: madic50.blogspot.com / Βιβλίο: Οι δύο μορφές, ed. αμαζόνα

Παρίσι, την Πέμπτη 6 Ιουνίου, 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (23) εθνική συζήτηση ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ το 2019.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ εκδηλώσεις μνήμης για τους 75 ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ προσγείωσης και πολιτική νίκη της Γερμανίας, της Πρωσίας. Μετά την αντανάκλαση (20) 22, Μαΐου, 2019

Η συζήτηση επικεντρώνεται στις ημερομηνίες ήττες και νίκες της ευρωπαϊκής δημοκρατίας.

1- 1918, η πρωσική Γερμανία, που προκάλεσε ο πόλεμος νικήθηκε.
Αγγλία, η Γαλλία, οι ΗΠΑ, έχουν τη δυνατότητα να οργανώσει μια ευρωπαϊκή απελευθέρωση of Empires. Η Κοινωνία των Εθνών δημιουργήθηκε.
Η Ρωσία, όπως η Σοβιετική Ένωση. Αναγνωρίζεται το 1922.

2, 1945, η πρωσική Γερμανία, που προκάλεσε ο πόλεμος νικήθηκε.
Αγγλία, η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Σοβιετική Ένωση, επιβάλλει τη δημοκρατία ως τη μόνη νόμιμη πολιτική μορφή.

3 Στις 6 Ιουνίου το 2019, για την 75η επέτειο της νίκης της δημοκρατίας πάνω από το Imperial λύση της πρωσικής Γερμανίας, αυτό καλείται με τον ίδιο τρόπο όπως η Αγγλία, η Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Ρωσική Ομοσπονδία, εκπρόσωπος της έδρας της Σοβιετικής Ένωσης στα Ηνωμένα Έθνη και την καταπολέμηση και τον πόλεμο νεκρό, αποκλείεται ανέντιμα εκδηλώσεις μνήμης.

4 Αποδεικνύεται ότι αυτό είναι ακριβώς το σενάριο της συνάντησης στο Μόναχο το 1938 μεταξύ της πρωσικής Γερμανίας, της Αγγλίας, της Γαλλίας: με εξαίρεση τη Σοβιετική Ένωση και κατά της Ένωσης Σοβιέτ. Είναι η δημιουργία του πρώτου ευρωπαϊκού υποδουλώνει την Πρωσική Ράιχ της Γερμανίας.

5 Αυτή η ηπειρωτική Ευρώπη διαμορφώθηκε από τον αποκλεισμό της Ρωσίας, που διοργανώθηκε από το σκλάβο υποταγή της Ελλάδα από το στρατιωτικό ποινικό καταστροφή της Λιβύης, από το φεουδαρχικό με εξαίρεση το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Γαλλία θα γυρίσει.

6 ηπειρωτικής Ευρώπης είναι η πραγματοποίηση του σχηματισμού του 2ου Ευρωπαϊκού Ράιχ που διοργανώνει την ιδιωτικοποίηση των πολιτικών δομών της από την πρωσική Γερμανία.

7. Με την Αγγλία και την ειλικρινή σεβασμό για την ιστορία, την ευρωπαϊκή δημοκρατία δεν έχει μέλλον.


marc Salomone

Aucun commentaire: